Camping De Akkerhoeve

Camping De Akkerhoeve in Niebert is een gezellige familiecamping die door de familie Akker wordt gerund sinds 1972. In een nostalgische omgeving in het Westerkwartier tussen de bossen en dichtbij het natuurgebied "de Olde Riet" zijn er zeer veel mogelijkheden om een mooie fiets- of wandeltocht te maken. Visliefhebbers hebben hier mooie visstekken vlakbij de camping en het natuurbad met strand is gratis voor bezoekers. Huisdieren zijn aangelijnd ook welkom Voor de computerliefhebbers is er een wifi punt aanwezig op de camping.

Camping De Akkerhoeve heeft alle faciliteiten die nodig zijn voor een zorgeloze vakantie. Zo zijn er 15 toeristische plaatsen beschikbaar voor tent of camper en meer als 100 jaarplaatsen. Alle aansluitingen van water, riolering, gas en elektra (16amp) zijn aanwezig en tevens zijn er toiletgebouwen met wasserette en een droger. Aan de kinderen is zeker gedacht aangezien er overal speeltoestellen op de camping staan en er voor de oudere sportliefhebbers fit-drive apparaten te gebruiken zijn. Voor de kinderen is er een professioneel recreatieteam aanwezig in de hoogseizoenweken. Als de kinderen zich goed vermaken in de Eendenclub met veel activiteiten dan is het voor de ouders ook prettig vertoeven op camping De Akkerhoeve.

Het motto "voor uw gezellige vakantie in het groen" doet de camping zijn naam wel eer aan aangezien het midden in de bossen gelegen is en er groene stroom wordt opgewekt door middel van zonnepanelen op het dak van de kantine. De camping gaat nog verder uitbreiden met 2 hectare.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0594 - 549042
Adres:
Roordaweg 3A, 9365 PN, Niebert

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!