Camping de Barkhoorn

Campingpark de Barkhoorn ligt in de streek Westerwolde in Zuidoost Groningen. Omgeven in de prachtige natuur, door prachtige bossen en kleine riviertjes.

Bij de Barkhoorn kampeert u op ruime, groene plaatsen voorzien van alle voorzieningen. Met een recreatieteam en een speeltuin aanwezig, is er geen moment dat uw kinderen zich hoeven te vervelen. Dit maakt de Barkhoorn dan ook een echte familie- en gezinscamping.

De camping beschikt over 12 tot 15 hectare grond en biedt zeer ruime kampeerplaatsen aan tot wel 110 m2. Of u nu dicht bij het water wilt zitten, een beschut plaatsje of toch liever dicht bij andere gasten. Het is allemaal mogelijk bij de Barkhoorn. De bosrijke plaatsen op de camping geven u overal het gevoel dat u middenin de natuur staat.

Naast de fantastische ligging, biedt de Barkhoorn nog talloze faciliteiten, van boerengolf tot fietstochten, van kanoën tot diverse terrasjes voor een hapje en een drankje.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0599 - 322510
Provincie:
Groningen
Adres:
Beetserweg 6,
9551 VE, Sellingene

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!