Camping de Bronzen Eik

Camping de Bronzen Eik is een gezellige camping in Sellingen. Gelegen in het mooie Westerwolde, vlakbij Vestingstad Bourtange, en op slechts 25 autominuten van Emmen. Camping De Bronzen Eik beschikt over ruim 50 comfortplaatsen, en diverse andere mogelijkheden. De camping is zeer geschikt voor fietsers, wandelaars en liefhebbers van cultuur, rust en natuur. Maar natuurlijk is er ook genoeg te beleven voor gezinnen met (kleine) kinderen. Alle comfortplaatsen hebben aansluiting op electra, water en afvoer. Ook beschikt de camping over een eigen golfbaan met maarliefst 9 holes. Verder zijn er trekkersplaatsen, tentenvelden en een speeltuin.

Het sanitair op de Bronzen Eik is ook goed in orde. Er is een speciale wasgelegenheid voor baby's en kleine kinderen en de douches zijn erg ruim. Er is een wasserette met wasautomaten en een droger. En een leuke bijkomstigheid is dat gasten van camping de Bronzen Eik gratis toegang hebben tot het gemeentelijk zwembad; entreekaarten zijn verkrijgbaar op de receptie.

Winterkamperen op de Bronzen Eik ?!

Iets wat je niet vaak ziet op dergelijke campings is de mogelijkheid tot winterkamperen. Want ook tijdens het winterseizoen, dat loopt van 1 november t/m 1 april, kun je goed verblijven op de camping. De Bronzen Eik heeft namelijk een verwarmd toiletgebouw, een gezellig ingerichte recreatiezaal met o.a. televisie, en een gasterij met ontbijtservice. En bij voldoende sneeuw kun je ook prima langlaufen in de omgeving. Ook kan er het hele jaar "fungolf" gespeeld worden op de golfbaan. Winterkampeerders hoeven hier niks extra's voor te betalen tussen 11:00 en 13:00 uur!

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0599 - 322006
Provincie:
Groningen
Adres:
Zevenmeersveenweg 1,
9551 VT, Sellingen

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!