Camping De Leeuwenborg Nieuw Scheemda

Camping De Leeuwenborg in Nieuw Scheemda is niet alleen maar een camping maar er horen ook nog een party- en pannekoekenboerderij, een indoor speelparadijs en een midgetgolf bij. De camping ligt aan het Termuntenzijldiep in de Oldambtstreek en nabij het 't Waar waar ook een vogelreservaat is ontstaan. Er zijn veel wandel-, fiets- en kanoroutes in deze omgeving, vooral om de mooie uitgestrekte gebieden. Een van de bekendste fietsroutes is de Dollardroute die slingerend tussen de koolzaadvelden door gaat.

Indoor Speelparadijs De Leeuwenborg

Camping De Leeuwenborg heeft plaats voor seizoenkampeerders maar ook voor een toercaravan of camper zijn er ruime plaatsen te reserveren. Met een grote unit met douche's, toiletten en de mogelijkheid om te wassen drogen en te strijken is alles aanwezig voor een zorgeloze vakantie. Belangrijk vooral voor kinderen is dat er genoeg speeltoestellen aanwezig zijn en het Indoor Speelparadijs helpt daar zeker aan mee. Deze camping is een van de weinige campings die 365 dagen in het jaar open is. Dus het huren van een chalet in de winter is ook een mogelijkheid op Camping de Leeuwenborg en natuurlijk is alles compleet ingericht.

De Party- en Pannenkoekenboerderij evenals de 18- baans midgetgolf van De Leeuwenborg in Nieuw Scheemda hebben beperkte openingstijden dus het is altijd goed om vooraf even te bellen. Tal van uitstapjes in de buurt van de camping maken de vakantie compleet naar bv. vesting Bourtange of het kuuroord Bad Nieuweschans, of te denken aan het mooie rosarium in Winschoten.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0598 - 446464
Adres:
Pastorieweg 14, 9943 TG, Nieuw Scheemda

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!