Camping de Papaver

Camping de Papaver is een luxueuze camping, gelegen in het mooie Westerwolde, geografisch gezien op de grens van Groningen en Drenthe. De omgeving in en rondom Camping de Papaver is adembenemend mooi en geeft u het ultieme vakantiegevoel. Zowel jong en oud kunnen hier genieten van de prachtige natuur.
Zo kunnen de jongeren zich prima vermaken met de aanwezigheid van de vele faciliteiten als het zwembad, waterplas en het strand en sport- en spelvoorzieningen als tafeltennis en (beach)volleybal en. Ouderen kunnen zich op hen beurt weer vermaken middels andere faciliteiten als jeu de boules, de vele wandeltochten en het saunacomplex (sauna, Turks stoombad, zonnebank en relaxruimte).

Vakantiegevoel
Camping de Papaver is een vier sterren camping, alles staat op deze camping in het teken voor het ware vakantiegevoel. Ook wel gezien als het ultieme genieten. Uw vakantiewensen staan hier centraal, voor de echte levensgenieter is Camping de Papaver het perfecte adres.
Camping de Papaver staat elk seizoen weer voor u klaar, om u geheel tot rust te laten komen in de schitterende omgeving die de Westerwolde biedt.
Of u nu op zoek bent voor een actieve of ontspannende vakantie, camping de Papaver biedt het allemaal.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0599 - 324274
Provincie:
Groningen
Adres:
Beetserweg 58/a,
9551 VH, Sellingen

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!