Camping Engelbert

Dichtbij Groningen vindt u Camping Engelbert. Een rustige gezinscamping in het mooie en rustig gelegen plaatsje Engelbert. De camping heeft een natuurbad, wat ook door de lokale bevolking wordt gebruikt. Het natuurbad is ruim van opzet en biedt voldoende zonneweides en plaats voor recreatie. Er is een grote speeltuin en een deel van het bad is gereserveerd voor kleine kinderen. Gedurende het kampeerseizoen wordt toezicht gehouden op de zwemactiviteiten in het natuurbad. De waterkwaliteit van het bad wordt tijdens het kampeerseizoen geregeld gecontroleerd. Naast zwemmen en vissen is het ook mogelijk om te surfen of te zeilen en te duiken. Direct bij de camping vindt u een restaurant en de camping zelf heeft een gezellige kantine, waar u een hapje en een drankje kunt halen op het terras met uitzicht op het water. Het natuurbad heeft een spectaculaire duiktoren met verschillende hoogtes, waar de jeugd zich uitstekend mee vermaakt.

Camping Engelbert is een rustige camping met naast recreatiewoningen en vaste plaatsen, een dertigtal plaatsen voor seizoenkampeerders. De camping heeft ook een aantal trekkershutten. De sanitaire voorzieningen op deze camping zijn netjes en prima verzorgd. Op camping Engelbert zijn honden niet toegestaan, houdt u daar rekening mee.

De camping ligt op ongeveer een kwartiertje fietsen van de stad Groningen, maar u kunt ook gebruik maken van het openbaar vervoer, er is namelijk een goede busverbinding. Uiteraard biedt de stad Groningen veel mogelijkheden zoals een museumbezoek, rondvaarten, stadswandelingen en theaterbezoek, maar u kunt er ook uitgebreid winkelen in het gezellige stadshart met al zijn terrassen.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
050 - 541 62 59
Provincie:
Groningen
Adres:
Engelberterweg 54,
9723 EN, Engelbert

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!