Camping recreatiecentrum Lauwersoog

Camping Lauwersoog is met uitstek de ideale camping voor het gehele jaar. Het hele jaar door kunt u terecht bij Camping en recreatiecentrum Lauwersoog voor uw vakantie of weekendje weg. Zowel in de zomer als in de winter, is de camping voorzien van diverse activiteiten.

Locatie en activiteiten
Campings Lauwersoog is gelegen op een unieke locatie in het Nationaal park Lauwersmeer, aan de rand van de Waddenzee. Camping recreatiecentrum Lauwersoog is dan ook met uitstek de perfecte locatie voor talloze activiteiten als zeilen, surfen, boswandelingen, boot en kano tochten, wad excursies, wandel en fietstochten en nog talloze andere activiteiten.

Naast deze talloze gezellige activiteiten, straalt Camping Lauwersoog eveneens een rustige sfeer uit. U kunt hier heerlijk tot uw zelf komen in alle rust, doch van alle gemakken voorzien.
Dit maakt Camping Lauwersoog dan ook geschikte camping voor alle doelgroepen, van jong tot oud.

Op Camping recreatiecentrum Lauwersoog komt u pas echt in aanraking met het avontuur van buiten.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0519 - 349133
Provincie:
Groningen
Adres:
Strandweg 5,
9976 VS, Lauwersoog

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!