Camping Lauwerszee Vierhuizen

Camping Lauwerszee ligt dichtbij Zoutkamp en Lauwersoog en aan het natuurgebied het Nationaal Park Lauwersmeer dat in 1969 is ontstaan door inpoldering van de Lauwerszee. In het pittoreske dorpje Vierhuizen is camping Lauwerszee een prima start voor leuke fiets wandel of kanotochten. In de regio zijn er verschillende oude borgen en kerken te bezichtigen. Camping Lauwerszee ligt aan de oude zeedijk van de Lauwerszee en in een bosrijke omgeving en voor kampeerders met een tent caravan of camper zijn er ruime plaatsen aanwezig. Ook is er een modern toiletgebouw aanwezig met een wasserette en gelegenheid om de afwas te doen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met hutten bouwen of de talloze speeltoestellen verspreidt over de camping. De rust en de ruimte van een gemoedelijke camping maakt het buitenleven aangenaam in combinatie met de omgeving.

Op camping Lauwerszee zijn ongeveer 120 plaatsen en deze hebben allen een stroomaansluiting van vier en zes ampere. Voor heel veel mensen is het belangrijk om hun huisdier mee te kunnen nemen en op camping Lauwerszee is dat geen enkel probleem mits de beesten zijn aangelijnd. Als je geen zin hebt om te koken is er de Herberg Het Lachende Paard waar je van ontbijt tot diner kunt genieten van goede maaltijden. Voor de computerfreak is er de speciale wifihut waar je in alle rust even kunt internetten. Het motto van camping Lauwerszee is wijs met de natuur en dat past geheel in het plaatje. Camping Lauwerszee ligt op de grens van Groningen en Friesland.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Waardering:
3 sterren
Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0595 - 401657
Adres:
Hoofdstraat 49, 9975 VR, Vierhuizen

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!