Camping Marenland Recreatie

Camping Marenland Recreatie is een bloeiende camping met zeer veel mogelijkheden voor de kampeerder. Iemand die van de natuur kan genieten of van de rust op het water is hier al gauw thuis. Gelegen aan het Winsumerdiep en dichtbij het Reitdiepdalgebied is het unieke ligging. Met een gezellige jachthaven kan jong en oud een leuke boottocht maken met de fluisterboot of rondvaartsloep. Camping Marenland is één van de weinige campings aan het water in de provincie Groningen.

Marenland Recreatie heeft uitgebreide arrangementen voor uitstapjes in de buurt van Winsum. De camping is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om een relaxte vakantie te houden. Zo is camping Marenland voorzien van een wasserette en toiletgebouwen en voor de botenbezitters zijn er speciale vuilwaterstations aanwezig waar de vuilwatertanks geleegd kunnen worden.

Het restaurant met een groot terras aan het water kan ook barbecues verzorgen en voor feestjes en partijen is het ook zeer geschikt. Voor de moderne fietser is er een oplaadpunt voor electrische fietsen en leuke gezellige winkeltjes zijn allemaal op loopafstand van de camping te vinden.

Eeuwen geleden werd een waterloop in het Gronings een "maar" genoemd, en zo zijn er verschillende kronkelende ondiepe stroompjes maren bedacht, te denken aan Bierumermaar en Garreweerstermaar. Zo is de naam Marenland ook verweven met de vroegere maren.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0595 - 442750
Adres:
Winsumerdiep 6, 9951 CG, Winsum

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!