Camping Meerwijck

Camping Meerwijck is direct gelegen aan het Zuidlaardermeer en beschikt naast het kampeerterrein ook over een jachthaven en een zwembad. Er zijn prachtige plaatsen aan het water gelegen, zowel aan het Zuidlaardermeer, rondom de jachthaven en aan het Drents Diep dat langs de camping stroomt. Verder biedt Meerwijck trekkershutten aan en huurcaravans. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water, riool en televisie (eigen kabel systeem). In het hoogseizoen zijn er veel activiteiten voor kleine(re) kinderen maar ook de jeugd wordt niet vergeten.

Campinggasten kunnen gratis gebruik maken van het overdekte en uiteraard lekker verwarmde zwembad. De eigen jachthaven behorende aan de camping beschikt over een boothelling en de mogelijkheid is er dus ook om je eigen boot mee te nemen op vakantie. En heb je geen boot? Geen probleem, want deze zijn natuurlijk ook te huren bij één van de vele watersportbedrijven aan het Zuidlaardermeer. We kunnen ons goed voorstellen dat je tijdens de vakantie niet steeds zelf wilt koken; de kantine en het restaurant bieden dan uitkomst. In de grote vakantie zijn daar tevens afhaalmenu's verkrijgbaar.

De supermarkt is erg handig voor als je per ongeluk iets vergeten bent in te slaan. Maar ook voor een compleet verzorgde barbecue kun je er terecht, en elke dag zijn er verse broodjes. Op het campingterrein is ervoor gezorgd dat vanaf elke plaats de speeltoestellen snel te bereiken zijn. Deze zijn overigens relatief nieuw, en naast de kinder speeltoestellen is er ook een sportveld en een tennis- cq jeu-de-boule baan. Kortom, een verdraaid leuke en verassende vakantie kun je zeker beleven op Camping Meerwijck in Kropswolde aan het Zuidlaardermeer!

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0598 - 323659
Provincie:
Groningen
Adres:
Strandweg 2,
9606 PR, Kropswolde

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!