Camping & Recreatiepark het Pagecentrum Stadskanaal

Het Pagecentrum is eigenlijk geen camping maar een groot recreatiepark in Stadskanaal waar zowel buiten- als binnenactiviteiten plaats kunnen vinden. Het Pagecentrum ligt in een groot waterrijk gebied met veel bos. Wel is er door de gemeente een dagcamping voor eventuele campers aangelegd. Een parkeerplaats zonder faciliteiten dus ook geen toiletten. Er kan wel vers water worden getapt.

In de omgeving zijn wandel en nordic walkroutes, maar ook voor fietsers en ruiters zijn er tal van aparte routes aangelegd. Het Pagecentrum heeft de meest uitgebreide sporten zoals zwemmen, squashen en tennissen met een tal van mogelijkheden om daarna heerlijk te relaxen. Er is een Turks stoombad en de sauna & zonnebank ontbreken ook niet, terwijl er in de grote sportzaal in teamverband gewerkt kan worden.

Aangrenzend aan het Pagecentrum is er het vakantiepark Pagedal. Hier zijn confortabele bungalows en appartementen te huur en alles is zeer compleet ingericht en kindvriendelijk.

Om het spannender te maken voor jong en oud is Adventure Park Pagedal een geweldige uitdaging. In groepsverband voor het werk, school of vereniging een survival of een lasergame, of een zogenaamde moordzaak by night. Een spannende opsporing via het gps-systeem moet dan naar het moordwapen leiden. Voor de kleinere kinderen zijn er veel speelplaatsen aangelegd en een airtrampoline. Ook is er een heus speelbos om bijvoorbeeld hutten te bouwen.

Het centrum van Stadskanaal is op loopafstand en voor uitstapjes verder weg zijn het vestingdorp Bourtange of de winkelstad Groningen een prima gelegenheid.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Waardering Pagecentrum
Zoover: 7,7 Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0599 - 611000
Adres:
Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!