Camping 't Grunopark Harkstede

Aan de rand van de stad Groningen ligt op een steenworp afstand camping Grunopark. Het gevoel van een bruisende stad dichtbij en de weidse rustige omgeving van de camping maken het kamperen zeer aantrekkelijk voor jong en oud.

Voor de jeugd zijn er op deze camping vele activiteiten en met name de waterskibaan en het Grunomeer met strand scoren hoog in de zomermaanden. Er zijn ruime plaatsen aangelegd voor seizoenkampeerders, en hetzelfde geldt voor campers en toercaravans. Ook deze kampeerders kunnen genieten van voldoende rust op hun eigen plek, en voor de kleinere kinderen zijn er overal voldoende speelattributen aanwezig op de camping. Als je je dan nog eens verveelt kun je altijd nog het campingpaviljoen afhuren voor een gezellig feestje of een vergadering met daarna een barbecue dus mogelijkheden genoeg. Voor scholen is camping Grunopark ook een uitstekende locatie om de tenten op te bouwen. Een complete workshop of een wedstrijd met vele spelelementen en alles in teamverband maakt het allemaal reuze gezellig.

Camping Grunopark is een middelgrote camping op ongeveer 90 hectare land waarvan de helft ongeveer uit water, waaronder dus het Grunomeer. Er is plaats voor 120 vaste kampeerders en 150 toerplaatsen. Ook tentverhuur is mogelijk voor grote groepen tot 250 personen.

De ontwikkeling van het plan Meerstad rondom de stad Groningen met een nieuw aangelegd meer zorgt ervoor dat camping Grunopark een zeer aantrekkelijk gebied wordt met nog meer verscheidenheid aan wateractiviteiten.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
050 - 5416371
Adres:
Hoofdweg 163, 9617 AD, Harkstede

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!