Camping 't Plathuis Bourtange

Camping 't Plathuis in Bourtange is een kleinschalige camping met een fraaie zwemplas, draadloos internet en veel voorzieningen. De camping is ideaal gesitueerd nabij de vesting Bourtange, dit is lopend prima te doen (nog geen 1 kilometer).

Op Camping 't Plathuis bevinden zich een viertal blokhutten (trekkershutten) welke gehuurd kunnen worden. Ze staan op een speciaal daarvoor aangelegd veldje en op ruime afstand van elkaar. Verder zijn er veel comfortplaatsen, is er een gezellig gezinsveldje en bovendien zijn er een aantal camperplaatsen.

Er is een verwarmd sanitairgebouw, modern en voorzien van alle voorzieningen die nodig zijn (douches, mindervalidenruimte, wasserette). Ook het horecagedeelte is prima in orde; een gezellige kantine en eetcafé met bar en stamtafel en, last but not least, een terras aan het water.



Camping 't Plathuis hanteert de RECRON voorwaarden en heeft bijvoorbeeld een bijzondere aanbieding voor 50 plussers. Ook de standaardtarieven valle alleszinds mee! Er zijn vele fiets en wandelroutes (bewegwijzerd) in de omgeving van de camping. Het gebied Westerwolde omvat vooral zandgrond en een lichte glooiing is te zien in het landschap. Zelfs vanaf de camping zelf zijn er enkele fietsroutes uitgezet.

In de omgeving is ook genoeg te beleven, want naast de Vesting Bourtange zijn er natuurlijk nog veel meer leuke attracties. Hierbij valt te denken aan het Klooster in Ter Apel of de Burcht in Wedde.

- Een overzicht van alle campings bekijken


ANWB Kwalificatie:
"Charme Camping"
Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0599 - 354383
Adres:
Bourtangerkanaal Noord 1, 9545 VJ, Bourtange

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!