Camping 't Strandheem

Camping 't Strandheem is een ruim opgezette gezinscamping op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. De gezellige camping is nog onbekend bij de meeste toeristen maar dat zal de komende jaren gaan veranderen. Niet alleen omdat de camping een breed scala aan recreatiemogelijkheden biedt, maar ook omdat de door de gastvrije en ontspannen sfeer die er heerst. Ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte dus. En ondanks dat de camping eigenlijk in Friesland ligt vonden we het toch zeker de moeite waard om deze op te nemen op onze website.

De camping heeft o.a. een overdekt zwembad en een speeltuin welke eveneens overdekt is. Ook bij slecht weer is er dus voor de kinderen genoeg vermaak. In de zomerperioden is er een recreatieteam aanwezig en er zijn vele activiteiten. Daarnaast is er een (pannenkoeken-) restaurant en een visvijver. De sanitaire voorzieningen zijn modern en er is een midgetgolf en Jeu de Boules baan. In de zomervakanties zijn er grootse activiteiten waaronder karaoke avonden, een beachparty, een spooktocht, Hollandse avond met gezellige barbecue en en playbackshow. Genoeg te doen, te zien en te beleven dus op Camping 't Strandheem in Opende.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Waardering:
4 sterren
Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0594 - 659555
Provincie:
Friesland / Groningen
Adres:
Parkweg 2, 9865 VP, Opende

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!