Camping & Chaletpark Wedderbergen

Camping Wedderbergen is een gezellige familiecamping met vele activiteiten en ruime staanplaatsen. De ANWB waardering is maarliefst 9,4! In het hoogseizoen zijn er vele activiteiten waaronder droppings, nachtpuzzeltocht, zeskamp, survival, braderie, live muziek, elke week bingo, beachparty, tobbedansen en nog veel meer leuke dingen. Camping Wedderbergen is dus uitermate geschikt voor zowel jong en oud.

Camping Wedderbergen biedt veel voorzieningen. Zo kun je in het jeugdhonk (met je eigen laptop) gratis internetten via WiFi. Er is een campingsuper, een gezellige kantine cq cafe, diverse sanitairgebouwen en een wasserette. De camping is direct gelegen aan de Westerwoldse Aa, en dat betekent dat het ook voor de watersporter de plek bij uitstek is. Een ligplaats voor een boot(je) behoort dus ook tot de mogelijkheden, en er zijn vele plekken waar je goed kunt vissen. Ook is er een zwemplas aanwezig op de camping waarin de hele zomer gratis gezwommen kan worden. En de receptie op de camping doet tevens dienst als VVV kantoor; handig om te weten!

- Een overzicht van alle campings bekijken


ANWB-waardering:
4 sterren (9.4)
Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0597 - 561 673
Provincie:
Groningen

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!