Digitale TV op de camping

Het kunnen kijken van digitale televisie is een steeds vaker gehoorde wens van kampeerders. Veel campings bieden hun gasten tegenwoordig al televisie aan via een eigen kabelsysteem. Echter laat de kwaliteit hiervan vaak te wensen over en is het zenderaanbod minimaal. Vandaar dat veel campingbezoekers een abonnement nemen op Digitenne. Digitenne is een dienst van KPN die het mogelijk maakt om (bijna) overal digitaal tv te kunnen kijken. Je krijgt van KPN een gratis Digitenne ontvanger met bijbehorende antenne.

De zenders Nederland 1, 2 en 3 zijn altijd te ontvangen met een Digitenne ontvanger, ongeacht of je een abonnement hebt. Het zijn de zogeheten free to air kanalen. Wil je alle Nederlandse zenders ontvangen, en daarbij ook Nickelodeon, Ketnet/Canvas en de regionale omroep? Dan heb je een abonnement nodig waarbij je een smartcard ontvangt. Op dit moment kost een abonnement bij Digitenne slechts € 9,- per maand. Digitenne van KPN heeft een bijna landelijke dekking. Dat wil zeggen dat je overal signaal hebt, met uitzondering van gebieden met veel bos en dunbevolkte gebieden. Hier is het aan te raden om een buitenantenne te plaatsen, dan is het signaal nooit een probleem.

Meer over Digitenne van KPN


Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!