Mini campings - Camping Bie Diek

Camping Bie Diek is een minicamping in het dorpje Kruisweg nabij Kloosterburen. De naam zegt al dat de camping dichtbij een dijk ligt namelijk een oude zeedijk. En op 700 meter van de camping ligt ook de nieuwe zeedijk waarachter de fietstocht kan beginnen naar Pieterburen of de bekende ANWB- Waddenzeeroute. Alles voor een geslaagde rustige vakantie is aanwezig op camping Bie Diek.

Electra met zes ampere stroom en tien staanplaatsen waar men ruim bij de caravan of tent parkeren kan. En het nette toiletgebouwtje is in een deels omgebouwde kas gevestigd en allemaal nieuw aangelegd. Voor de vaatwas is er aan de buitenkant ook een overdekte ruimte met warm en koud water. Voor veel mensen is het belangrijk dat ook de huisdieren mee kunnen op vakantie mits ze aangelijnd zijn en hier op camping Bie Diek kan dat.

Ook huren van een compleet ingerichte tourcaravan voor twee personen is mogelijk. Van koelkast tot wastafel en verdere inventaris zoals koffiezetapparaat en waterkoker. Van oorsprong stond er op de grond waar nu de camping op staat een groente- en bomenkwekerij en nu tegenwoordig zijn er in de buurt veel akkerbouw- en veeteeltbedrijven te vinden en ook een supermarkt is vlakbij. Heel leuk is ook het winkeltje Bie Diek dat veel hebbedingetjes te koop heeft en waar oude gereedschap te bekijken is.

Een uitstekende lokatie voor fietstochten met een garantie voor prachtige vergezichten en goed aangelegde fietspaden. Als uitstapjes zijn er heel veel mogelijkheden waaronder natuurlijk het Wadlopen bij Pieterburen waarbij de gidsen van de Vrije Wadlopers samenwerken met camping Bie Diek. Goed geregeld met overnachten op de camping en wadlopen met de Vrije Wadlopers. En in Pieterburen natuurlijk niet te vergeten de zeehondencreche en Domies Toen. Cultuurliefhebbers kunnen naar Leens en daar is de borg Verhildersum te bezichtigen en in Kloosterburen een Oldtimermuseum De Ronkel met een verzameling zeer oude voertuigen. Van een Goggomobiel tot aan de zeer oude flattanker met bijzondere aandrijvingstechniek.

- Een overzicht van alle campings bekijken


Officiele website:
Klik hier
Telefoonnummer:
0595 - 572837
Adres:
Hogeweg 33, 9977 PE,
Kruisweg (Kloosterburen)

Mini Campings Groningen

Campings bijna weer open

Het duurt niet lang meer voor de campings in Groningen weer open gaan. De meeste campings starten het campingseizoen weer op 1 april 2013. Iedereen zit dan ook met smart op het voorjaar te wachten; die winter zijn we nu wel klaar mee.

Ondertussen werken we keihard aan een compleet vernieuwde website. We zijn ons er van bewust dat veel informatie niet actueel is, en dat er veel campings nog missen. Ook het onderdeel mini campings (boerencampings) zal een prominentere rol krijgen binnen de nieuwe website. Kamperen bij de boer is namelijk erg in trek de laatste jaren.

Houdt de website goed in de gaten de komende weken en zie als eerste de compleet vernieuwde GroningenCampings.nl!